ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Створено два територіальних управління Бюро економічної безпеки України

Створено два територіальних управління Бюро економічної безпеки України
410939 ПЕРЕГЛЯДІВ

Територіальне управління БЕБ у м. Києві та Територіальне управління БЕБ у Київській області з 5 травня 2023 р. виконують повноваження та функції окремо. До цього функціонувало Територіальне управління БЕБ у м. Києві та Київській області, яке було створено у листопаді 2022 року.

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 281 “Деякі питання територіальних органів Бюро економічної безпеки України” це територіальне управління ліквідується, натомість створюється два окремих підрозділи.

Таким чином буде забезпечено рівномірне навантаження на підрозділи детективів та аналітиків територіальних управлінь БЕБ. На основі аналітичних продуктів, детективи, в межах своєї компетенції, здійснюватимуть оперативно-розшукову діяльність і досудове розслідування, що віднесені до підслідності Бюро економічної безпеки України, окремо враховуючи специфіку міста та регіону. Це дозволить ефективно організувати діяльність органів досудового розслідування.

Головним завданням управлінь визначено забезпечення економічної безпеки шляхом запобігання, виявлення, припинення, розслідування кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки.

Отже, в Україні функціонуватиме вісім територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України. Зокрема територіальні управління у Волинській, Закарпатській, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Чернівецькій областях та у м. Києві.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, Україна,ukraine,територіальне управління,ТУ,Київ, Київська область

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео