ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Захист результатів виробничої медіаосвітньої практики магістрантами спеціальності 061 «Журналістика»

Захист результатів виробничої медіаосвітньої практики магістрантами спеціальності 061 «Журналістика»
409273 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 травня 2023 р. на кафедрі журналістики відбувся онлайн-захист результатів виробничої медіаосвітньої практики здобувачів вищої освіти І курсу другого освітнього рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 061 «Журналістика».

Із 17 по 28 квітня майбутні магістри проходили медіаосвітню практику в навчальних закладах  різних типів у змішаному форматі. Практика проводиться з метою закріплення і вдосконалення отриманих магістрантами теоретичних знань, формування в них спеціальних і фахових компетентностей, що забезпечать успішну реалізацію професійної діяльності.

Студенти охарактеризували бази практики, представили цікаві методичні розробки, присвячені формуванню медіаграмотності сучасних дітей, підлітків та молоді, окреслили основні труднощі й успіхи своєї медіаосвітньої діяльності.

Здобувачі, які проходили практику на базі Центру дослідження полтавської журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, презентували матеріали, що стали органічним доповненням медіаосвітньої моделі кафедри.

Комісія, до складу якої увійшли  завідувачка кафедри журналістики професорка Світлана Семенко, доцентки кафедри журналістики Марина Свалова й Леся Лисенко, директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної військової адміністрації Вікторія Пилипенко, відзначила високий рівень теоретичної підготовки та креативність і педагогічну майстерність здобувачів.

Студенти наголосили на важливості такої форми практики, яка допомогла вдосконалити медіатренерські навички, а також глибше вивчити вплив сучасних медіа на школярську та студентську аудиторії в умовах війни й інформаційної агресії. Здобувачі отримали позитивні відгуки від керівників баз практик, а звіт засвідчив виконання програми практики в повному обсязі.

Зичимо майбутнім магістрам і надалі успішно реалізовувати медіапроєкти!

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео