ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Що загрожує власникам українського паспорта на тимчасово окупованих територіях

Що загрожує власникам українського паспорта на тимчасово окупованих територіях
420619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Евакуація чи рідний дім, український паспорт чи папірець країни-агресора – складний вибір, який в умовах війни постає перед багатьма. Причиною для сумнівів є лише беззаконня, яким рф руйнує життя наших громадян.

Охочі зберегти своє місце проживання іноді змушені існувати в умовах, які диктує ворог. Примусова паспортизація залишається у переліку головних проблем на тимчасово окупованих територіях. Так, шляхом погроз, шантажу та насилля злочинні адміністрації схиляють населення до зміни громадянства. Щоб отримати згоду в найкоротший термін, людей відключають від електромережі, виселяють з житла, позбавляють майна, соціальних виплат тощо.

Примусова паспортизація є одним із безлічі злочинів, які кояться представниками рф на території незалежної держави. Офіційного визнання такі документи ніде не отримають. Українці мають бути обачливими та пам’ятати, що за добровільне сприяння ворогу в русифікації населення передбачена правова відповідальність. Виключенням є випадки, коли від зміни паспорта залежить збереження умов для виживання.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео