ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни"

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни"
384380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни". 

Сьгодні голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський разом з виконавчим директором Відділення Вадимом Гаєвим відвідали активну молодь нашої країни яка є учасниками "Головного табору країни" який вже другий рік поспіль проходить завдяки ініціативі та сприянню екс-заступника голови Київської обласної військової адміністрації, а нині радника міністра охорони здоров'я України Віталія Власюка.

Варто зазначити те що учасники окрім пленарних дискусій можуть спробувати себе в різних сферах, а сьогодні це був майстр клас з бейсболу в розрізі Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський урок" . Цікавий, енергійний вид спорту який стає популярним у нашій державі, але на сьогодні нажаль ми маємо лише три арени на Україну для професійних занять та проведення змагань з бейсболу.

Слід зазначити що це відбулося завдяки шанувальникам даного виду спорту: Євгенію Ткаченко, чемпіону України, 

володару Кубку України з бейсболу,

майстеру спорту з бейсболу,

тренеру Вищої категорії з бейсболу, 

головному тренеру збірної України серед юнаків, Станіславу Сомотову,

багаторазовий призер Чемпіонату та Кубку України, тренеру Вищої категорії з бейсболу, тренеру збірної України з софтфолу серед юніорів та Андрію Степанюку, тренеру Вищої категорії, 

тренер-викладач з бейсболу та софтболу.

Думаємо що саме завдяки таким проектам та майстер класам наша молодь буде активною та здоровою, а федерація бейсболу та софтболу України поповниться новыми вихованцями.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео