ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Окупанти обстріляли Костянтинівку з ОТРК «Іскандер» – розпочато розслідування за фактом поранення чотирьох осіб, серед яких 9-річна дитина

Окупанти обстріляли Костянтинівку з ОТРК «Іскандер» – розпочато розслідування за фактом поранення чотирьох осіб, серед яких 9-річна дитина
435019 ПЕРЕГЛЯДІВ
Ворог продовжує терор мирного населення Донеччини. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених збройними силами рф.
За даними слідства, 8 жовтня 2023 року, о 06:25, російська армія обстріляла м. Костянтинівку, ймовірно, з використанням крилатої ракети ОТРК «Іскандер».
 
         
 
Російські війська поцілили по житловій забудові. Від вибуху постраждали четверо мешканців: 9-річна дівчинка, її 44-річна матір, жінка 64 років та 41-річний син. У поранених діагностовано забої, осколкові ураження та струс головного мозку. На момент атаки люди перебували у власних приватних будинках, неподалік яких влучила російська ракета. Парамедики на місці надали їм першу медичну допомогу та доставили до лікарні.
 
 
Крім того, пошкоджено 10 багатоповерхових житлових будинків, 19 приватних домоволодінь, легковий автомобіль, котельню, газопровід та лінію електромережі.
 
Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 

 

Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео