ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Від начальниці відділу до виконувачки обов’язків міністра інформації «днр» - заочно підозрюється мешканка Донецька

Від начальниці відділу до виконувачки обов’язків міністра інформації «днр» - заочно підозрюється мешканка Донецька
375770 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянці заочно повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності (ч. 2 ст. 110, ч. 5 ст. 111-1 КК України).

У травні 2020 року мешканка м. Донецька - колишня працівниця банківської установи вирішила долучитись до подій, пов’язаних з тимчасовою окупацією регіону. Жінка обійняла псевдопосаду начальниці інформаційно-аналітичного відділу «міністерства інформації днр».
 
 
Використовуючи отримані повноваження, підозрювана одразу спрямувала діяльність очолюваного підрозділу на неухильну підтримку та пропаганду риторики кремлівських вождів. Також у рамках компетенції вона забезпечувала інформаційний супровід публічних заходів, в яких, зокрема, брали участь політичні діячі рф.
 
За таку старанність влітку 2023 року окупанти підняли її професійну планку до виконуючої обов’язки міністра інформації «днр». Окрім загального керівництва фейковим міністерством, посадовиця розподіляє бюджетні кошти та бере участь в засіданнях так званого уряду. Вона вирішує питання про працевлаштування й звільнення керівників підконтрольних відомству «державних» підприємств та головних редакторів місцевих медіа.
 
Таким чином «чиновниця» підтримує проросійський вектор «розвитку» інформаційного простору, допомагаючи пропагандистам держави-агресора досягти максимальної ефективності у справі розмивання української ідентичності на Сході нашої країни.
 
Наразі жінку оголошено у розшук. Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео