ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

9 та 12 років за ґратами - заочно засуджено трьох «депутатів народної ради днр», які голосували за входження тимчасово окупованих територій до складу рф

9 та 12 років за ґратами - заочно засуджено трьох «депутатів народної ради днр», які голосували за входження тимчасово окупованих територій до складу рф
394924 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Донецької обласної прокуратури довели у суді провину трьох мешканців міст Горлівки, Сніжного й Зугресу в посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України й колабораційній діяльності за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 110, ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Двох чоловіків та жінку заочно засуджено до 9 та 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування, пов’язаних із наданням публічних послуг, виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 15 років, з конфіскацією майна.
 
 
Суд встановив, що у вересні 2022 року троє так званих депутатів «народної ради днр» взяли участь у позачергових засіданнях, на якому позитивно проголосували за ухвалення «закону про референдум» з питання входження тимчасово окупованих територій до складу рф.
 
          
 
Результатом вказаних протиправних дій стало проведення під контролем озброєних представників держави-агресора фейкового волевиявлення громадян. У подальшому на підставі створених маріонетками кремля фіктивних документів «республіку» визнано так званим суб’єктом федерації.
 
Спеціальні досудові розслідування стосовно «депутатів» здійснювали слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Засуджені перебувають у розшуку.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео