ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Цього року ШІ генератор відео під назвою Sora стане доступним для всіх

Цього року ШІ генератор відео під назвою Sora стане доступним для всіх
197088 ПЕРЕГЛЯДІВ

Sora - це генеративна модель, яка автоматично створює відеоролики на основі текстових описів. Компанія OpenAI планує зробити цю технологію доступною для широкого кола користувачів у 2024 році, повідомила технічний директор компанії Міра Мураті у розмові з The Wall Street Journal.

Мураті зазначила, що у OpenAI розуміють потенційні ризики використання Sora для створення шкідливого контенту, такого як діпфейки. Тому компанія активно співпрацює з художниками, дизайнерами, режисерами та іншими фахівцями, щоб встановити обмеження для нейромережі та забезпечити безпечне використання її продукту.

У майбутньому OpenAI планує розширити можливості Sora, додавши функцію генерації звуку. Це дозволить користувачам отримувати відеоролики з аудіорядом відповідно до їх текстових запитів. Крім того, компанія планує надати можливість редагувати відеоконтент, створений за допомогою Sora.

Бізнес-модель Sora передбачатиме щомісячну підписку, проте вартість буде порівняна з іншими штучними інтелектом моделями, які вже доступні на ринку. Зауважимо, що обслуговування генератора відео для компанії є витратним процесом.

Раніше OpenAI представила генеративну модель Sora у лютому цього року. Цей штучний інтелект дозволяє створювати відеоролики за текстовими описами, а перша версія має можливість генерувати відео тривалістю до однієї хвилини.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео