ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Двом фейковим депутатам, які провадять політику рф в окупованому Маріуполі, повідомлено про підозру

Двом фейковим депутатам, які провадять політику рф в окупованому Маріуполі, повідомлено про підозру
373788 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом жителям м. Маріуполя заочно повідомлено про підозру в колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

У серпні 2023 року двоє прихильників рф добровільно долучились до лав окупаційної адміністрації. Для побудови політичної кар’єри під егідою рф чоловіки зареєструвались кандидатами у так звані депутати «Маріупольської міської ради 1-го скликання».
 
      
 
Колишній підприємець і громадський діяч, який до початку повномасштабного вторгнення вручав новонародженим маріупольчанам українські вишиванки, побачив для себе партійні «привілеї» у складі «ліберально-демократичної партії росії».
 
Другий підозрюваний балотувався від «єдиної росії». Він заочно вже отримав від українського правосуддя 8 років ув’язнення за співпрацю з окупантами на псевдопосаді заступника голови «Жовтневої райадміністрації». Ще один обвинувальний акт стосовно нього скеровано до суду за впровадження стандартів освіти держави-агресора в якості «першого проректора» вишу.
 
Після сфальсифікованої кремлем перемоги на виборах фейкові обранці беруть участь в засіданнях «ради». Вони приймають на користь загарбників рішення щодо «життєдіяльності» зруйнованого росіянами населеного пункту. При цьому спираються на федеральні закони, порушуючи конституційні права містян.
 
Чоловіки перебувають у розшуку. Досудові розслідування - ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Максимальне покарання – 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років та конфіскацією майна.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео