ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Поліція Київської області затримала викрадачів «елітних» автомобілів

Поліція Київської області затримала викрадачів «елітних» автомобілів
27991 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронними органами було викрито злочинну групу, яка займалась викраденням автомобілів преміум-класу такі як: Jaguar, Lexus, Land Rover та інші. Злочинні операції з викрадення авто зловмисники проводили у різних регіонах України.

Під час обшуків було виявлено та вилучено спецтехніку, а саме: для прописки ключів до авто, пристрої для відкриття та заведення автомобілів та пристрій для пошуку GPS маячків, а також номерні знаки, та дев’ять свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, що слугують речовими доказами. Також у викрадачів виявили зброю, набої та вибухові пристрої.

Затриманих осіб й вилучені речові докази доправили до поліції для подальшого проведення слідчих дій. Згодом зловмисникам буде оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

Вилучені 6 авто знаходяться зараз на майданчику тимчасового утримання транспортних засобів. Деякі з викрадених автомобілів були затримані перед пропускним пунктом з Криму.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації) Кримінального кодексу України та триває досудове розслідування.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео