ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Петровський Олександр Володимирович: Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського допоміг відремонтувати кімнату для студента першокурсника з інвалідністю

Петровський Олександр Володимирович: Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського допоміг відремонтувати кімнату для студента першокурсника з інвалідністю
30149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вихованець інтернату з вадами розвитку 18-річний Богдан Перцевий ставши студентом-першокурсником отримав окрему кімнату на першому поверсі у гуртожитку дніпровського транспортно-економічного коледжу.

У кімнаті давно не проживали тому вона виглядала досить занедбано. Усе в кімнаті від вікон та дверей було старим та потребувало заміни. Саме тому Міжнародний благодійний фонд допоміг хлопцю створити комфортні умови які придатні для проживання. Для цього було проведено багато ремонтних робіт: вирівняли стіни, переклеїли шпалери, встановили  нові металопластикові двері та вікна, щоб зберегти тепло та зробили нову проводку та освітлення.

Крім того для хлопця виділили окремий санвузол та душову кімнату. Встановили водонагрівач та облаштували зручний вихід. Раніше Богдану доводилося ходити у спільно душову, що знаходиться в іншому крилі гуртожитку. Туди хлопцю на милицях було важко дістатись, а кімната ніяк не була пристосована під його особливі потреби.

Відтепер коли усі ремонтері роботи завершено Богдан може спокійно навчався та не перейматися різними дрібними побутовими проблемами.

Віце-президент благодійного фонду «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова дякує усім хто взяв участь у цьому проекті та допомогли реалізувати: Олександру Володимировичу Петровському, президенту благодійного фонду «Солідарність», В’ячеславу Маковецькому, який вклав свої власні кошти, а також завідувачу гуртожитку, Івану Хоришку.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео