ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У козятинському ЦНАПі запрацювала система електронної черги

У козятинському ЦНАПі запрацювала система електронної черги
28922 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Центрі надання адміністративних послуг Козятинської міської ради, який модернізували у рамках Програма «U-LEAD з Європою», запрацювала електронна черга.

Сьогодні привітати працівників сфери адміністративних послуг завітали міський голова Олександр Пузир та керуючий справами виконкому Сергій Заїчко, які брали активну участь у реалізації даного проекту.

-                 Робимо адмінпослуги більш доступними для людей – для цього модернізуємо міський ЦНАП та постійно працюємо над його вдосконаленням. Одна із новинок – електронна черга, – наголосив Олександр Пузир. – Дана система надасть можливість підвищити рівень обслуговування відвідувачів адміністративного центру, скоротити термін перебування відвідувачів у черзі або провести попередній запис.

І жителі міста, які сьогодні звернулися за необхідними адміністративними послугами, змогли одразу відчути переваги. Серед таких – і міський голова Олександр Пузир. Отримавши послугу чи консультацію відвідувач може оцінити якість обслуговування, вкинувши «усміхнений» чи «похмурий» смайлик до відповідної скриньки.

Принцип електронної черги простий: спеціальний термінал видає кожному відвідувачу талончик з номером, коли ця цифра засвітиться на моніторі – можна підходити до адміністратора аби звернутися за необхідною послугою або консультацією. Електронна система керування чергою оснащена звуковим оповіщенням. Роблять голосове повідомлення кожному клієнту, коли настає час для його прийому. Також у приміщенні забезпечується вільний Wi-Fi.

«Відвідувачам таке нововведення подобається, нам також. Робочий процес став більш організований, а можливість конфліктів у черзі знизилась до мінімуму, – зауважила начальник Управління «ЦНАП у м. Козятині» Оксана Бортняк. - Завдяки цій технології люди отримають більше комфорту, адже зможуть бачити абсолютно прозору чергу. Це підвищить довіру до нашої роботи та працівників.

Усе оперативно, прозоро та з комфортом – по-європейськи.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео