ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання прифронтової Авдіївки

35632 ПЕРЕГЛЯДІВ

Затримання розшукуваних правопорушників, розкриття крадіжок, вилучення боєприпасів – результати відпрацювання, яке пройшло вчора, 28 лютого,за наказом командувача Об’єднаних сил.

Понад 100 співробітників Нацполіції України зі складу ООС та апарату Головного управління Нацполіції в Донецькій області були задіяні для проведення спецзаходів у піших та автомобільних патрулях.

Відпрацювання було спрямоване на стабілізування криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності незаконних збройних формувань.

За підсумками проведених заходів поліцейські перевірили майже 400 осіб та понад 200 транспортних засобів.

Під час спецзаходів були затримані двоє чоловіків, які перебували в розшуку за скоєння кримінальних злочинів, а саме незаконне зберігання зброї та грабіж. Один з викритих правопорушників, 1969 року народження, добровільно видав поліцейським боєприпаси – набої та сигнальні ракети. Чоловік пояснив, що заборонені предмети він знайшов та зберігав вдома на всяк випадок. Також був викритий зловмисник, який скоїв крадіжку металевих виробів та чоловік, який причетний до НЗФ.

В ході відпрацювання правоохоронці притягнули до відповідальності 24 особи за порушення адміністративного законодавства, серед яких 14 - за порушення правил дорожнього руху.

Профілактичні заходи на території населених пунктів, які розміщені на лінії розмежування, триватимуть і надалі.

 

Покровський відділ поліції

Донецької області

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео