ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Посадових осіб Держпродспоживслужби викрито під час одержання неправомірної вигоди

Посадових осіб Держпродспоживслужби викрито під час одержання неправомірної вигоди
27118 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Маріупольської місцевої прокуратури №1 слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області  спільно з УСР в Донецькій області викрито на одержанні неправомірної вигоди посадових осіб Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник управління, вступивши у злочинну змову з головним спеціалістом, вимагали та отримали від підприємця м. Маріуполя неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів. За 1 000 доларів посадові особи пообіцяли прискорити надання карантинних сертифікатів на партію зерна кількістю 300 тон без проведення обов’язкового відбору продукції для проведення експертних досліджень.
 
Зловмисників викрито 3 березня 2020 року «на гарячому» під час одержання хабаря. Їх дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
На теперішній час тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватимуться питання щодо затримання посадовців в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад.
 
Теги: законісправедливість

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео