ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Федір Христенко: «Ринок землі – це крок до рабства і ринку торгівлі людьми»

Федір Христенко: «Ринок землі – це крок до рабства  і ринку торгівлі людьми»
37598 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська земля – це наше національне багатство, 71% з якого – це колосально привабливі та унікальні сільськогосподарські території, які є гострим дефіцитом на глобальному ринку. Ті хто бажають відкрити розпродаж є абсолютно нерозумними людьми, що взагалі не задумуються над майбутнім. Зараз на планеті родючі землі стають дедалі дефіцитнішим ресурсом, тому що з кожним днем погіршується світова продовольча ситуація. Заплановане відкриття «ринку землі» в Україні фактично відкриє шлях великим державам, корпораціям чи приватним компаніям контролювати ринок продовольства. А це хай не зараз, і не через 10 років, але все ж може спричинити ситуацію, що держава в прямому значені не зможе прогодувати свій народ. Можливо мої слова для когось здаються дивними і далекими, але ми взагалі не помічаємо як все швидко змінюється. То чому ж не убезпечити себе і своїх дітей від можливих змін які по факту можуть бути смертельними. Існує такий неоспоримий факт: в країнах де землею володіють іноземні інвестори спостерігалась тенденція першочергового забезпечення держави звідки походять самі ж інвестори. Другим етапом для них є експорт у країни, що можуть заплатити швидко зростаючу ціну. А вже тоді – залишки чи недоїдки потрапляють місцевому населенню. Задумаймось!!! – Чи хочемо ми щоб наші діти чи внуки у своїй державі бачили за високими парканами їжу, а спожити її не зможуть!!!... То такого майбутнього ми прагнемо нащадкам?! Такого…

Якщо так?! – То в такому випадку наші майбутні покоління на своїх землях стануть рабами… А для частини з них ми відкриємо «ринок торгівлі людьми», хоч він й уже в нас досить потужно функціонує. Маю на увазі – масовий виїзд за кордон у пошуку можливості вижити. Більшість селян не зможуть купити землю у разі відкриття її ринку, вони намагатимуться змінити своє життя. Та це, нікого не хвилює, чи не так?! Адже ми й зараз мало не білети купуємо людям для виїзду в Польщу, Італію, Німеччину, і. т. д.

Для мене земля це не товар, а найефективніший засіб виробництва, до речі - в обмеженій кількості. Земля може бути власністю тільки самої нації. Більше того, я вважаю, що у грошовому виразі  жодна запропонована ціна на землю не може відповідати її цінності. Для мене земля безцінна, це можливість існувати: то як її продавати?! 

 Контроль держави на використанням землі є питанням життя і смерті проживаючого в ній населення. З огляду на загрозливі глобальні процеси - продовольча незалежність і збереження Україною власності на свою землю є питанням рівня національної безпеки. Люди проти ринку землі, а тому «Опозиційна платформа – За життя» буде відстоювати тільки свій народ. Наша політична сила не підтримає плани влади по розграбуванню української землі. 

Теги: Федір Христенко

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео