ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Взято під варту чоловіків, які промишляли угонами автотранспорту

Взято під варту чоловіків, які промишляли угонами автотранспорту
5912 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом місцевим мешканцям, підозрюваним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, тобто у  незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно за попередньою змовою групою осіб з проникненням у інше сховище.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у ніч на 27 березня 2020 року двоє з членів компанії, яка у дворі багатоповерхівки вживала алкогольні напої, вирішили заволодіти автомобілем свого сп’янілого товариша.
 
Діючи за розробленим планом, один із зловмисників під приводом зігрітися попросив у майбутньої жертви куртку та одягнувшись, викрав з її карману ключи від гаражу, що знаходиться на території одного з автогаражних кооперативів. Коли автовласник пішов додому, «друзі» поспішили до його гаражу. На викраденому автомобілі марки «Mitsubishi Galant» чоловіки покинули місце злочину, проте невдовзі були затримані поліцейськими.
 
Як з’ясувалось, одного з затриманих пристрасть до чужого майна вже приводила на лаву підсудних, а у червні 2019 року стосовно них обох спрямовано до суду обвинувальні акти за незаконне заволодіння автомобілями «ВАЗ-21061» і «Mercedes-Benz» та низку крадіжок, скоєних в інших АГК м. Краматорська. Загальна шкода, спричинена потерпілим, склала понад 160 тис грн.
 
На даний час досудове розслідування триває.
Теги: законісправедливість

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео