ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Деон Едвін - зірковий новачок спортивного клубу “Прометей”

Деон Едвін - зірковий новачок спортивного клубу “Прометей”
175350 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже тиждень гравцем баскетбольного клубу з Кам`янського є чемпіон та MVP минулого сезону української баскетбольної Суперліги.

Наразі американець встиг зіграти за “Прометей” лише в одному матчі проти МБК “Миколаїв”, одразу ставши кращим у команді за рейтингом ефективності та потрапивши до складу символічної збірної ігрового тижня чемпіонату. Едвін, набрав 21 очко, здiйснив 7 підбирань та вiддав 3 результативні передачі. Сезон 2019-2020 Едвін розпочав у складі “Київ-Баскет”, втім, через брак ігрового часу баскетболіст та керівництво столичного клубу обопільним рішенням розірвали угоду. Це дало змогу запросити захисника стати гравцем Спортивного клубу “Прометей”.

Мені дуже сподобався “Прометей”. У складі клубу багато хлопців, які можуть кидати і влучати. Я радий, що приєднався саме до цього колективу, - каже гравець СК “Прометей” Деон Едвін. -  Буду робити все можливе, щоб допомогти своїй новій команді досягти поставлених цілей. Моя улюблена позиція та, на якій зручніше працювати з м'ячем. Мені краще грати на позиції другого номера — атакуючого захисника. Однак, я цілком можу виконувати й функції розігруючого, допомогаючи команді там, де скаже тренер”.

Свій наступний поєдинок у складі СК “Прометей” баскетболіст проведе вже в середу, 22 січня, в гостях проти БК “Харківські Соколи”.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео