ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Надзвичайники закликають дніпрян допомогти дітям з особливими потребами

Надзвичайники закликають дніпрян допомогти дітям з особливими потребами
231130 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники ДСНС Дніпра та волонтери Загону швидкого реагування Дніпро  Червоний Хрест України анонсували соціальну акцію «Подаруй дитині посмішку». Її приурочили до Міжнародного дня людей з особливими потребами, який відзначають 3 грудня. 

Про ініціативу відомство повідомило на своїй офіційній сторінці у соцмережі.

“Давайте разом проведемо благодійну акцію для дітей Комунального закладу «Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат». Даний заклад є соціально-медичним закладом для постійного проживання дітей від 4 до 18 років з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи, які потребують стороннього і медичного обслуговування, а також доброти та уваги від дорослих”, - йдеться у повідомленні. 

ДСНСники зауважують, що участь у акції не тільки допоможе дітям, а й покаже приклад доброти і людяності для інших людей. Кожен з учасників своїм вчинком має можливість подарувати маленьким громадянам радість творчості і турботу.

Для тих, хто хоче долучитися до акції, оприлюднили список необхідних речей.  Серед них: 

  • будь-які матеріали для творчості та рукоділля для організації дозвілля (товари для творчості, від різних олівців до різних фарб, крейди, полімерний пластик, глина, трафарети); 
  • набори для творчості, камінчики, бісер, серветки для декупажу; 
  • будь-яка канцелярія - починаючи від паперу, ручок, клею, ниток для в'язання та закінчуючи дерев'яними речами для декору, планшетами та фанеркам для створення панно;
  • будь-які смаколики, які сам заклад придбати не може та найголовніше - продукти для дітей, які швидко не псуються.

Усі товари та продукти прийматимуть у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпро, вулиця Короленка, 4. 

При вході на волонтерів чекатиме «Скринька допомоги», де можна залишити речі. Акція триватиме  до 2 грудня включно.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео