ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Вибухи, напади й обшуки: у Кам'янському пройшли тренування груп швидкого реагування

Вибухи, напади й обшуки: у Кам'янському пройшли тренування груп швидкого реагування
258653 ПЕРЕГЛЯДІВ

Працівники виправних колоній із шести міст України з’ясовували, хто з них вправніше впорається з надзвичайними ситуаціями у в'язницях. 

Навчання пройшли у Кам'янському, на базі дослідного експериментального підприємства Державна кримінально-виконавча служба України. Бійці мали припинити бунт та обшукати камери ув'язнених, які за легендою зберігали в себе заборонену зброю. Командири груп швидкого реагування кажуть, хоч у реальному житті бунти в них жодного разу не траплялися, до таких ситуацій воліють бути підготовленими якнайкраще.

“У нас є відповідні дні, коли ми збираємо особовий склад і займаємось. Все надзвичайне може бути, от сьогодні як раз і доведеться це відпрацювати”, - розповів командир групи швидкого реагування Шепетівської ВК №98 Дмитро Українець.

А командувач ГШР із Снігурського ВК №5 Сергій Скорець додає, в таких умовах одразу зрозуміло, над чим бійцям ще треба добре працювати.

“Під час удару були в деяких моментах розриви щитів, але ми будемо тренуватися. Більш поглиблене тренування дасть нам можливість виправити ці помилки”, - впевнений Сергій Скорець.

Командні змагання триватимуть два дні, за їхніми результатами оберуть найкращу групу серед учасників із шести міст України: Снігурівки, Темнівки, Бахмута, Шепетівки, Івано-Франківська та Новгород-Сіверського.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео