ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На Дніпропетровщині випробовують новий дизель-поїзд

На Дніпропетровщині випробовують новий дизель-поїзд
202157 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціалісти “вивчатимуть” рух потягу, який призначений  для Бориспільского експресу, на відрізку колії Новомосковськ-Балівка. Випробування триватимуть за спеціальною програмою понад місяць. Про це повідомляє пресслужба ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”. 

Згідно з повідомленням, дизель-поїзд ДПКр-3, створений на Крюківському вагонобудівному заводі, уперше покинув територію підприємства і відправився на випробування на станцію Новомосковськ-Дніпровський Дніпропетровської області. Разом із групою спеціалістів заводу на місці працюють фахівці Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. В.Лазаряна, незабаром до них приєднаються працівники компанії Knorr Bremse. Зокрема, на дизель встановлять обладнання для проведення міцнісних, гальмівних, динамічних та інших випробувань. 

Довідка: Регіональний дизель-поїзд ДПКр-3 – другий вітчизняний дизель-поїзд, створений на КВБЗ. Він має три вагони. Всього в трьох вагонах 170 місць. У проміжному вагоні першого класу крісла розташовані за схемою 2х2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині не менше 490-500 мм. Вони мають широкі зручні підлокітники, індивідуальні розетки з USB-роз’ємом.  

У головних вагонах другого класу крісла розташовані за схемою 3х2. Ширина сидіння в найбільш широкій частині – не менше 450 мм. Між кріслами один підлокітник, індивідуальні розетки. У кожному з вагонів будуть по два багажні стелажі.

Для швидкої посадки та висадки пасажирів є 12 двостулкових автоматичних вхідних дверей – по чотири на кожен вагон. Є спеціальний висувний пандус для посадки-висадки пасажирів із особливими потребами у візках.

Для експлуатації у холодну пору року призначені рідинні обігрівачі, яких усього шість – по два на кожен вагон. Це дозволяє забезпечити надійну роботу системи опалення й скоротити час на попередній підігрів салону та силових установок перед запуском у зимовий період.

 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео