ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі більше сотні вершників змагаються за першість в кінному спорті

У Дніпрі більше сотні вершників змагаються за першість в кінному спорті
259152 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі стартував Відкритий чемпіонат міста з кінного спорту серед дорослих та Відкритий турнір пам’яті Людмили Китаєвої з виїздки та подолання перешкод. Змагання проводять вже багато років поспіль на базі “Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи Олімпійського резерву з кінного спорту”. Цьогоріч на бойові манежі вийдуть 120 пар з Дніпра, Запоріжжя та Покровського.

У різних категоріях свої вміння у виїздці та конкурі продемонструють вершники віком від 12-ти до 62-х років, яких оцінюють 18 кваліфікованих суддів. 

Виїздка — обов'язкова програма змагань. Цей вид демонструє гармонійну взаємодію коня та вершника через виконання певних елементів вищої школи верхової їзди.

У мене двоє дітей. Втім, мій кінь Бомонд — це, напевно, моя третя дитина, найменша. І навіть коли йому буде 20 років, він все одно буде найменшим, адже це — така любов!", — зізнається учасниця змагань Влада Гунько.

Торік пара “Влада Гунько — Бомонд” виграла престижні міжнародні змагання. Вершниця каже, наразі мріє здобути звання майстра спорту.

Відкритий чемпіонат міста та Турнір пам’яті Китаєвої триватимуть 4 дні та завершаться 20 жовтня. За підсумками першості кращі спортсмени потраплять до збірної області та поїдуть у Жашків. Там з 17-те по 20-те листопада відбудеться Кубок України.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео