ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Військових та волонтерів в музеї АТО нагородили орденами та відзнаками

Військових та волонтерів в музеї АТО нагородили орденами та відзнаками
89967 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бійці добровольчих батальйонів, Національної гвардії та Національної поліції отримали медалі “За мужність і відвагу”, “Матері бійця АТО”, медаль “Кров за Україну” та “За оборону рідної держави”. Частина з представлених солдатів наразі — на виконанні бойових завдань. За них нагороду отримують їхні рідні та бойові побратими.

Бійці дещо хвилювалися. 

“У 2014-2015 роках головною нагородою для наших рідних було те, що ми повернулися живими і здоровими. А для загиблих — що про їхніх рідних попіклується держава. А зараз, на щастя, нагороди знаходять своїх героїв. Причому не тільки тих, хто й нині служить. Але й тих, хто захищав Україну раніше, а потім повернувся у тил”, поділився ветеран АТО Ігор Кирильчатенко. 

Нагородження розбито на три частини. 

“Всього у ці святкові дні до нагород представлять 50 військових та цивільних. 14-го жовтня ми нагороджуємо в музеї АТО, 15-го нагороди отримають бійці полку “Дніпро-1”. Крім цього, один з наших співробітників наразі нагороджує бійців батальйону “Донбас” та волонтерів у Кривому Розі”, розповів начальник обласного  управління служби економічної безпеки України Володимир Мельниченко.  

Придбати та виготовити нагороди вже не вперше допомагав Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського “Солідарність”. 

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео