ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі стартував "Challenge Race Nation"

У Дніпрі стартував "Challenge Race Nation"
34217 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 липня у Дніпрі відбудеться масштабна спортивна подія – "Гонка нації". У ній візьмуть участь тисячі відчайдухів. Промислова компанія "Інтерпайп" розпочала спецпроєкт з підготовки до цих змагань "Challenge Race Nation".

 

20 щасливчиків уже тренує професійний спортсмен Денис Нікулін. Учасники готуються пройти скажену трасу, випробувати себе на фізичну витривалість та залізну волю. "Гонка нації" – це вражаючий командний забіг із перешкодами. Учасники не просто біжать, вони долають рампу і руко ходи, переносять шини та багато-багато іншого. Якщо коротко – це адреналін і драйв!

Але щоб отримати цей заряд емоцій, одного бажання замало – треба неабияк готуватись. "Інтерпайп", що активно розвиває спортивну культуру в регіоні, цього року ініціювала спецпроєкт із підготовки до "Гонки нації" - це "Challenge Race Nation". Він триватиме понад місяць. Кожного тижня – серйозні тренування із силової та бігової підготовки.

Проєкт зібрав учасників із "Інтерпайп", "Алло", "Миронівського хлібопродукту", "Варусу", "Єви" та інших, серед яких є навіть представники дніпровської Нацполіції. Серед 20 представників провідних компаній Дніпра, що будуть готуватись до "Гонки нації" під керівництвом досвідченого тренера, опинилася і телерадіокомпанія "Д1". Відстоюватиме честь компанії – наш спортивний журналіст Нікіта Дрюченко.

Жоден з учасників, до речі, не є професійним спортсменом, а багато хто дізнався, що таке "Гонка нації", лише кілька тижнів тому. Усі вони готуватимуться у вас на очах – кожне тренування можна буде побачити на телеканалі "Д1" у програмі "Шалений Monday". Атлети своїм прикладом показуватимуть, як грамотна підготовка перетворить смугу перешкод на нереально цікаву спортивну подію.

А наприкінці проекту-підготовки сертифікований тренер Денис Нікулін, який буде готувати учасників протягом місяця, сформує 4 команди, які й випробують себе на "Гонці нації"! Команди, за словами тренера, мають бути збалансованими за підготовкою та можливостями, аби під час старту усі були у рівних умовах. І додає, — навантаження на тренуваннях дедалі збільшуватимуться, що додасть сили не тільки м’язам, але й характерам. Учасники доведуть це за місяць — коли стартує "Race Nation".

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео