ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

МОН розробило рекомендації щодо роботи закладів освіти під час пом`якшення карантину

МОН розробило рекомендації щодо роботи закладів освіти під час пом`якшення карантину
5535 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незабаром можна буде проводити лабораторні роботи і тренажерні заняття, захищати дисертації та відвідувати заняття у невеликих групах. Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти та науки.

З 22 травня до 22 червня в Україні триватиме адаптивний карантин, але у регіонах, де епідемічна ситуація відповідає умовам пом`якшення карантину, вже з 25 травня можуть відкриватися дитячі садки.

Щодо закладів освіти, загальна заборона відвідувати їх залишається в силі, але є й винятки. Заклади можна буде відвідувати, зокрема, для участі у ЗНО чи ДПА у формі ЗНО. У вступних випробуваннях, зокрема єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному фаховому вступному випробуванні. У атестації у формі тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів «КРОК».

У регіонах, де комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийме рішення про послаблення протиепідемічних заходів, з 1 червня дозволяється наступне: — відвідувати заняття у групах не більше 10 осіб у закладах освіти, — проводити професійно-практичну підготовку та державну кваліфікаційну атестацію в закладах профтеху, підготовчі заходи до практичної підготовки на виробництві, — проводити лабораторні роботи і тренажерні заняття, — проводити атестації здобувачів вищої освіти та відповідні підготовчі заходи, — отримувати документи про професійну (професійно-технічну) та вищу освіту, — брати участь в освітньому процесі в освіті дорослих, — брати участь у публічному захисті наукових досягнень у формі дисертацій та відповідних підготовчих заходах.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео