ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Планувати відпустку українці можуть на другу половину літа

Планувати відпустку українці можуть на другу половину літа
175309 ПЕРЕГЛЯДІВ

Але це можливо лише за умови, що статистика захворювань на коронавірус не зростатиме. Про це в інтерв`ю BBC News Україна наголосив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Очільник міністерства розповів, коли та як імовірно почне відновлюватися транспортне сполучення. Приміські електрички почнуть ходити раніше поїздів міжміського сполучення, тому відпустку раніше другої половини літа краще не планувати — доїхати до моря ще не буде чим.

«Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі будуть дотримуватися правил безпеки, не ризикуватимуть собою та близькими. І якщо ми побачимо, що статистика покращується, тобто крива захворювань не зростає», — зазначив Криклій.

Щодо приміських електричок, то для пасажирів будуть нові правила — обов`язковий масочний режим та обмежена кількість людей у вагоні. Міністр навіть припускає, що Уряд звернеться до роботодавців, аби люди починали та закінчували роботу в різний час. Це має допомогти уникненню масового скупчення в салонах.

Такі ж обмеження мають запровадити у метро, автобусах, електротранспорті. Без масок не пускатимуть, кількість пасажирів буде обмежена, обіцяють ще й вимірювати температуру.

У разі оптимістичного сценарію Україна, за словами міністра інфраструктури, зможе відкрити ринок внутрішніх авіаперельотів раніше за міжнародні рейси. А відновлення останніх залежатиме від того, як швидко й куди інші країни почнуть відкривати свої повітряні брами.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео