ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

«Залишайся вдома»: в Україні запустили освітній серіал про оплату комуналки онлайн

«Залишайся вдома»: в Україні запустили освітній серіал про оплату комуналки онлайн
61660 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щоб зменшити потребу українців виходити в громадські місця, Мінцифри створило навчальний курс «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома». Складається він з 7 серій, а переглянути його можна на платформі «Дія. Цифрова освіта». Про це на своїй сторінці в соцмережі написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Оплата комунальних платежів онлайн — це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину! Освітній серіал допоможе громадянам, особливо людям поважного віку, навчитися різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому», — повідомив очільник Мінцифри.

Це особливо актуально для людей похилого віку, які знаходяться у зоні ризику зараження коронавірусом. І саме ця категорія населення не має високої цифрової грамотності.

Курс складається з коротких відео – серії тривають від 2 до 7 хвилин. У них розповідають про оплату комунальних платежів: на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжного сервісу, на сайтах та у мобільних застосунках банків.

Участь в освітньому серіалі взяли заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк і експерт із онлайн-платежів Святослав Комаха.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео