ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Укрзалізниця перевозитиме медиків службовими поїздами

Укрзалізниця перевозитиме медиків службовими поїздами
61918 ПЕРЕГЛЯДІВ

Забезпечення медичних працівників транспортним сполученням в жорстких умовах карантину збереже їм дорогоцінний час. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства інфраструктури.

Укрзалізниця запустила соціальну програму із безкоштовного підвозу медиків службовими поїздами. Усі витрати з організації перевезень компанія бере на себе — проїзд для медиків буде безкоштовним.

Службові поїзди для залізничників курсують на всіх залізницях, крім Львівської та Південної, де підвіз працівників здійснюється автотранспортом. У разі необхідності Укрзалізниця готова збільшувати кількість вагонів у службових поїздах для перевезення медиків.

«Попередній перелік маршрутів та кількість місць, необхідних для перевезення, були розраховані на основі даних від місцевих органів влади. Підставою для проїзду медиків є службове посвідчення або інший документ, що підтверджує роботу у медичному закладі. Обов'язковою умовою є також наявність засобів індивідуального захисту, зокрема маски або респіратора та рукавичок», — повідомляють у Міністерстві інфраструктури.

Розклад руху службових поїздів Укрзалізниці отримуватимуть органи місцевої влади, аби інформувати працівників медичних установ. Для уточнення графіку руху поїздів можна також звертатися за номером гарячої лінії Укрзалізниці – 0800-50-31-11.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео