ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Перу застрягла група українців, з них шестеро — дніпряни

У Перу застрягла група українців, з них шестеро — дніпряни
231747 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 березня 2020 року зі столиці Перу Ліми мала вилетіти група з 9 українців: шестеро дніпрян та троє з Києва. Подорожуючі розповідають, напередодні вони зареєструвались онлайн на рейс Ліма-Мадрид, а звідти вже мали повернутись до Києва.

За інформацією з онлайн табло, виліт мав бути. Однак по прибуттю в аеропорт за декілька годин до вильоту з'ясувалось, що рейс скасований. Офіс авіакомпанії AirEuropa зачинений.

Звернувшись до тамтешнього консульства, їм повідомили, що вони наразі збирають інформацію про всіх українців, які перебувать в Перу і хочуть повертатись в Україну. Зі слів застряглих туристів, у консульстві їм радили самотужки вирішувати проблему. І додали, що найближчими днями вони поки збирають інформацію про всіх українців. Коли остаточна кількість людей буде відома, тоді вже щось спробують вирішити, - кажуть застряглі в Лімі.

Поки ж група з 9 наших співвітчизників перебуває в готелі, який пішов їм назустріч та надав номери за лояльними цінами. Вилетіти іншим рейсом, розповідають люди, також не можуть, бо їм пропонують повернення щонайменше з 5 пересадками у країнах Європи, які вже закрили кордони

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео