ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Евакуація українців із Китаю розпочнеться 18 лютого

Евакуація українців із Китаю розпочнеться 18 лютого
90718 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уряд України виділив кошти на 14-денний нагляд евакуйованих та забезпечення усіма необхідними засобами індивідуального захисту. Літак з Києва до Китаю вилітає у вівторок, 18 лютого. Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів на своєму офіційному сайті.

МОЗ звітує про готовність безпечної евакуації українців з Китаю. За словами міністерки охорони здоров`Зоряни Скалецької, обсервації потребують близько ста людей. Серед них 65 громадян, яких буде евакуйовано, 18 членів екіпажу, три медики, чотири рятувальники, два працівника митної служби та два — прикордонної.

Перед вильотом всіх оглядають китайські медики. На борт потрапляє тільки той, хто не має симптомів гострої респіраторної інфекції. Члени екіпажу перебувають у костюмах біозахисту. Після приземлення в Україні літак буде відправлений на санітарну стоянку. До місця обсервації пасажири та члени команди доправляються окремими транспортними засобами. Водії теж підлягають 14-денній ізоляції. Медики, що супроводжували рейс, залишаться в обсервації, аби продовжити свою роботу. Транспорт, яким перевозились евакуйовані, підлягає дезінфекційній обробці.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео