ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Тезки та однофамильці на виборчих округах

Тезки та однофамильці на виборчих округах
118490 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вибори від Дніпропетровщини йдуть два Загіди Краснових та два Вадима Нестеренка. Загалом 9 пар однофамільців.

По 25 ОВО зареєструвалися два Загіда Краснова. Обидва тимчасово не працюють та безпартійні. Проте один, Володимирович народився і живе в Києві, інший, Геннадійович — народився в Азербайджані та живе в Дніпрі.

По 26 округу висуваються Оксана та Шмуель Лібермани, обидва — безробітні самовисуванці з Дніпра.

Андрій та Олександр Дубініни зареєструвалися по 30 виборчому округу. Один — безпартійний підприємець з Вінниці, інший — народний депутат, що проживає в Запорізькій області. По тому ж округу йдуть Захорольські Олег та Олександр. Перший — директор з розвитку, ТОВ ПП "ЗІП" з Кам’янського, другий — оглядач вагонів на П’ятихатському вагонному депо Придніпровської залізниці.

Лідером серед тезок виявився 33 округ. Там три пари однофамільців. Серед них два Ляденки Олеги: Васильович — командир роти з вищою освітою та Анатолійович — із середньою спеціальною, безробітній. Дві Бабенко Ольги Володимирівни — одна членкиня політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" з вищою освітою, інша — керівниця проєкту громадської організації "Батьківщина-Кривий Ріг" із середньою спеціальною освітою. Є також тезки, чиї прізвища відрізняються однією літерою: Миколи КоленсИк та КолеснІк: ФОП-укропівець та безробітній відповідно.

На 34 окрузі двоє Ісаєвих: Гілал Міргасан огли від Батьківщини та самовисуванець Олександр, що працює у відділі тероборони Дніпропетровського обласного військового комісаріату.

По 38 ОВО два Вадима Нестеренка: Григорович — народний депутат з Новомосковського району та Миколайович — інструктор громадської організації що проживає в селі Чайки Київської області.

Читайте також: Поліція відкрила кримінальні провадження, пов’язаних із виборами до Верховної Ради

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео