ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Мешканці Новомосковська відстояли міський Палац культури

Мешканці Новомосковська відстояли міський Палац культури
22405 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фонд держмайна скасував приватизацію ПК «Металург» та аукціон з продажу об`єкта державної власності. Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Триповерховий «Металург» загальною площею понад 6 тисяч кв. м є об`єктом соціально-культурного призначення не тільки на папері. Тут працюють майже десяток хореографічних студій, вокальний та цирковий колективи, образотворча студія, спортивні секції. Щорічно в Палаці проходить танцювальний фестиваль, новорічні вистави. До того ж, це й концертна зала, де відбуваються й гастрольні виступи артистів. Тому, дізнавшись про приватизацію споруди, мешканці Новомосковська активно відстоювали її, побоюючись, що новий власник зробить з будівлі що завгодно, тільки не будинок культури.

Оголошений у квітні аукціон мав відбутися 27 травня, але 18 травня був оприлюднений наказ голови регіонального відділення Фонду держмайна про скасування торгів. Згідно з документом, електронний аукціон з умовами продажу обєкта соціально-культурного призначення скасовується через виключення його з переліку обєктів малої приватизації, що підлягають приватизації.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео