ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі започаткували футбольний турнір пам’яті загиблих десантників

У Дніпрі започаткували футбольний турнір пам’яті загиблих десантників
61834 ПЕРЕГЛЯДІВ

Турнір “Дух десантника – сила воїна” вперше пройшов на житловому масиві Ломівський. У ньому взяли участь чотири команди – три аматорські та ветерани-професіонали. 

Хоча подія присвячена пам’яті загиблих воїнів, тут не було місця суму. Футболісти й організатори принципово вирішили – буде свято спортивне та драйвове.

“Ми передаємо свій позитивний настрій, а не сум і печаль. Ми покинули всі свої справи і у веселій компанії проводимо час. Запрошуємо долучатися всіх бажаючих. Тепер такий турнір буде щорічним”, - каже учасник Юрій Олефір.

У турнірі, який організували на території 134-ї школи, взяли участь ветерани  футбольного клубу “Горизонт”, а також команди 10-го хлібозаводу, житлового масиву Ломівський та друзів Павла Ніконова – одного  десантників, загиблого у збитому над Луганськом ІЛ-76.

Підтримку в організації турніру надав МБФ “Солідарність”.

“Хочеться покращити життя тих, хто повертається із зони бойових дій. Фонд постійно організовує дозвілля бійців та їхніх родин”, - розповіла віцепрезидентка МБФ “Солідарність” Яна Іванілова.

Організатор змагань, голова ГО “Родинне коло” Сергій Ніконов,  каже: такі турніри будуть проходити саме у спальних районах міста, щоб згуртувати і різні покоління. А ще – аби вкотре нагадати, кому маємо завдячувати за мирне небо.

“Я вкотре завдячую фонду “Солідарність” та особисто Олександру Володимировичу Петровському. З яким питанням не зверталися, завжди підтримують”, - поділився він.

Команда “Ломівського” виборола перше місце, обійшовши ветеранів “Горизонту” з рахунком 2:1. Другими стали “хлібозаводівці”, “бронза” дісталася “десантникам".

Кожна команда отримала кубок та визначила кращого гравця.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео