ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Успіхи українського баскетболіста за океаном та вплив коронавіруса на чемпіонати США та України

Успіхи українського баскетболіста за океаном та вплив коронавіруса на чемпіонати США та України
62106 ПЕРЕГЛЯДІВ

**Святослав Михайлюк продовжує демонструвати впевнену статистику на паркетах NBA. На цей раз український гравець у виїзній зустрічі проти «Філадельфії» закинув 16 очок, зробив 2 підбирання, 4 передачі, додавши до цього ще й 2 перехоплення. **

Однак це не допомогло «Детройту», за який виступає Михайлюк, здолати суперників. Загальний рахунок матчу 124:106 — на користь «Севенті-Сіксерс». Наразі поєдинок став останнім для команд у регулярному чемпіонаті. NBA призупинила змагання через пандемію коронавірусу. Хворобу діагностували в центрового «Юти-Джаз» Руді Гобера. Згодом, за непідтвердженою інформацією, вірус виявили й у партнера Гобера по команді Еммануеля Мудіайя. Зараження коронавірусом підозрюють також і в одного з арбітрів, який минулого тижня обслуговував матч за участю «Юти».

Через пандемію коронавірусу баскетболу не буде і в Україні. Керівництво національної Федерації вирішило завершити всі офіційні змагання, які проходять під егідою ФБУ. Це вирішили після екстреного засідання виконкому організації. Варто зазначити, що згідно з рішенням, визначення призерів та зайнятих місць клубами у чемпіонаті України буде здійснено згідно з рейтингом команд на час закінчення змагань. Щоправда, «Фінал чотирьох» Кубка України серед чоловічих команд перенесли на вересень 2020-го.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео