ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Найсильнішу людину України обирають у Дніпрі

Найсильнішу людину України обирають у Дніпрі
90428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фінал зі стронгмену пройшов на Фестивальному причалі. В змаганнях взяли участь дванадцять спортсменів. Серед них поза конкурсом минулорічний переможець Олексій Новіков та атлет з Білорусі Євген Шапченко.

Дніпропетровщину представляв мешканець Кривого Рогу — Роман Сірманов. Богатирі виконали шість силових вправ.

Спортсмени розподіляються за своєю фізичною підготовленістю на три ліги: Вища, Перша і Аматорська. Ті, хто потрапляє і виступає у Вищій Лізі, набирає певну кількість балів. І за підсумком року, за сумою набраних балів потрапляє до фіналу”, - розповів почесний президент федерації стронгемнів України Василь Вірастюк.

Ми сподіваємося, що сьогодні багато молоді подивляться на наших атлетів і зроблять правильний вибір для того, щоб піти в тренажерну залу чи спортивну секцію, а не сидіти і розпивати алкогольні напої на лавочках”, — додав президент федерації стронгменів України Сергій Конюшок.

Головним конкурентом для мене є я сам. У нас з хлопцями дружні відносини, усі один одного підтримують, серед нас немає спортивної злості, є тільки злість на снаряд”, — розповів атлет з Кривого Рогу Роман Сірманов.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео