ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Європейські авіакомпанії незабаром відновлять сполучення з Україною

Європейські авіакомпанії незабаром відновлять сполучення з Україною
118239 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наприкінці травня — на початку червня компанії Czech Airlines, Wizz Аir і Lufthansa запустять рейси з різних міст нашої країни. Таку інформацію оприлюднили пресслужби авіаперевізників на своїх офіційних сайтах.

Аби запобігти поширенню коронавірусу, Україна припинила міжнародне пасажирське авіасполучення ще 17 березня, залишив тільки спеціальні рейси для евакуації українців з інших країн. Та наразі три міжнародні авіакомпанії планують відновити сполучення з Україною. З 24 травня Czech Airlines запустить 7 рейсів на тиждень з Києва, а з 25 травня — 3 рейси на тиждень з Одеси. Угорська компанія Wizz Аir готується до польотів з різних міст України вже з 23 травня. Забронювати квитки можна з Києва, Одеси, Львова, Харкова, Запоріжжя. Інші рейси від цієї авіакомпанії додадуться у червні.

З 1 червня відновлює сполучення з Україною й німецька Lufthansa — наразі можна забронювати квитки з Києва до Берліна.

Щодо повного відновлення міжнародного авіасполучення, за інформацією міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, протягом літа цього не станеться. Максимум, на що можуть розраховувати українські туристи, це на відновлення внутрішніх авіарейсів.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео