ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Захист інтересів держави: за реагування військової прокуратури Чернігівського гарнізону до бюджету повернуто понад 1 мільйон гривень

Захист інтересів держави: за реагування військової прокуратури Чернігівського гарнізону до бюджету повернуто понад 1 мільйон гривень
29131 ПЕРЕГЛЯДІВ

   У 2019-2020 роках Квартирно-експлуатаційним відділом м. Чернігова та одним з приватних підприємств, зареєстрованим у м. Київ, укладено договори про відшкодування вартості теплової та електричної енергії, спожитої в процесі надання послуг з харчування військовослужбовців.

   За умовами укладених документів, Товариство зобов’язано здійснити оплату за спожиті послуги на реєстраційні рахунки КЕВ м. Чернігова.

   Разом із цим, вказаний суб’єкт господарювання у 2020 році належне виконання зобов’язань не здійснив, відшкодування вартості спожитих енергоносіїв не провів, а також ухилявся від проведення взаєморозрахунків усупереч вимог укладених договорів та вимог статей 509, 526, 530, 626, 628 Цивільного кодексу України.

   У зв’язку з вищенаведеним, військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України у березні – квітні 2020 року в інтересах держави – Міністерства оборони України в особі Квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернігова до підприємства-порушника подано дві позовні заяви з вимогою стягнення грошових коштів в сумі 1,1 млн. грн.

   За наслідками пред’явлення позову, вжиття заходів реагування, приватне підприємство перерахувало на реєстраційні рахунки бюджетної установи грошові кошти в сумі 1,1 млн. Таким чином, позовні вимоги повністю виконано.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: Військова прокуратура ,Військова прокуратура Центрального регіону,Захист інтересів держави,1 мільйон,держбюджет

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео