ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі затримали банду квартирних грабіжників

У Дніпрі затримали банду квартирних грабіжників
25032 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинна трійця діяла на території Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей. До квартир своїх жертв проникали або шляхом підбору ключів, або через віджимання вікон. Таку інформацію оприлюднила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Трьох мешканців Дніпра, віком від 23 до 34 років, правоохоронці затримали із залученням полку поліції особливого призначення. Як встановило слідство, група крадіїв була не тільки «кваліфікована», а й озброєна. На їхньому рахунку наразі низка квартирних грабежів на території декількох областей — Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської.

«Зловмисники шляхом підбору ключа та віджиму вікон проникали до квартир та здійснювали крадіжки цінного майна, — повідомляють у поліції. — Після скоєння злочину чоловіки залишали місце події злочину на автомобілі OPEL Vectra B (іноземної реєстрації)».

Під час обшуків за місцем мешкання та в автомобілі крадіїв правоохоронці вилучили травматичний пістолет Макаров, пістолет EKOL MAJOR, набої, гранату Ф-1, запал з маркуванням УЗРГМ-2, ніж, ювелірні вироби, годинники, золоті вироби, закладні на вже збуті у ломбарди викрадені речі. Затриманим загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Теги: крадії, Дніпро,квартири,затримали

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео