ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На Придніпровській ТЕС пояснили, чому не пустили екоінспекторів

На Придніпровській ТЕС пояснили, чому не пустили екоінспекторів
9245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявляється, Державною екологічною інспекцією у Дніпропетровській області не було дотримано вимог щодо оформлення документів на перевірку. Та й карантинний режим, згідно з яким допуск осіб, що не є робітниками ТЕС максимально обмежено, ніхто не відміняв.

Як йдеться у коментарі, наведеному на сторінці ДТЕК Придніпровська ТЕС у соцмережі, підставою для здійснення позапланової перевірки на основі доручення екс-Прем’єр-міністра України від 29 січня 2020 р. може бути лише систематичні порушення з боку підприємства. Проте ДТЕК Придніпровська ТЕС здійснює діяльність з дотриманням всіх вимог природоохоронного законодавства, зазначається у повідомленні.

Жодних доказів та обґрунтувань стосовно системних порушень з боку ДТЕК Придніпровської ТЕС екоінспекторами надано не було, документи належним чином не оформлені, тож очевидно, що їхнє перебування на території стратегічно важливого об’єкту було неможливим. Крім того, з огляду на загальнонаціональний карантин, який продовжено до 31 липня 2020, з метою упередження поширення на території ТЕС COVID-19, допуск осіб, що не є робітниками ТЕС, максимально обмежено. Тож, власне, й задля безпеки самих еконіспекторів, їх на підприємство й не пустили. Мовляв, перевірка можлива з урахуванням карантинного режиму та у разі повного дотримання законодавчих вимог.

Теги: Придніпровська ТЕС,екоінспектори,перевірка,недотримання вимог,карантин

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео