ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Еміль Карленович Арутюнян: маленькі вихованці Придніпровського будинку маляти потребують особливого піклування

Еміль Карленович Арутюнян: маленькі вихованці Придніпровського будинку маляти потребують особливого піклування
122458 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро – місто, багате на добрих і відповідальних людей. Серед підприємців і просто небайдужих жителів міста і області чимало меценатів та волонтерів, які займаються цією діяльністю на постійній основі. Однак найвідомішими з них вважаються Олександр Петровський, який є президентом створеного ним Благодійного фонду «Солідарність», та успішний підприємець Еміль Арутюнян. Один з важливих напрямів діяльності Еміля Карленовича – допомога юним вихованцям дитячих будинків та інтернатів Дніпра та області.

Допомога дітям – благородна і важлива місія, яку виконує Арутюнян Еміль Карленович


Вперше відвідавши Будинок маляти у Придніпровську, Еміль Арутюнян відчув поклик зробити щось корисне для дітей, які виховуються у ньому. Цей візит відбувся понад 10 років тому, і з того часу підприємець, його друзі та підлеглі є постійними гостями у цьому закладі, а також в інших спеціалізованих інтернатах та дитячих будинках. Маленькі господарі виховних усіх закладів завжди раді їх бачити не лише через хороші подарунки, що їх завжди привозять з собою гості, але й цікавому і приємному товариству.
Перший досвід допомоги малюкам, які з різних причин втратили родину або не можуть виховуватися родичами, прийшовся на найменших – Будинок маляти у Придніпровську. Тоді у Будинку маляти був проведений комплексний ремонт із заміною кухонного обладнання та вікон. Крім того, заклад отримав велику кількість продуктів та засобів, які щоденно необхідні дітям відповідного віку. Це перш за все підгузки, медикаменти та якісне дитяче харчування. З того часу меценат та його помічники не забувають про Будинок маляти, час від часу заїжджаючи у гості до його вихованців.
Ще один дитячий заклад, якому Еміль Арутюнян регулярно надає допомогу – Дніпровський дитячий будинок-інтернат для дітей з інвалідністю. Еміль Карленович опікується цими дітьми разом з Благодійним фондом «Солідарність» та особисто його Президентом Олександром Петровським. Діти постійно отримують подарунки на Різдво, Новий рік та інші свята, при цьому меценати враховують бажання кожного вихованця інтернату і дотримуються «списків бажань» дітей. Вихованці інтернату завжди раді бачити своїх дорослих друзів – вони запрошують меценатів на всі свята і часто приймають до себе у гості. Еміль Арутюнян разом з Олександром Петровським та іншими небайдужими благодійниками допомогли дітям повірити у щиру доброту, тепер вони з нетерпінням чекають не лише подарунків, але й самих зустрічей з волонтерами, які супроводжуються цікавими конкурсами, концертами і корисними бесідами. А той факт, що Еміль Карленович залучає до цих відвідин свого сина, говорить про його щире прагнення добра для маленьких підопічних та бажання навчити підростаюче покоління хорошому ставленню до навколишніх.

Інші важливі напрямки діяльності Еміля Карленовича Арутюняна


Не лише діти, позбавлені батьківської турботи, та ті, хто мають інвалідність, отримують матеріальну та моральну підтримку від мецената.

Діти військових з зони ООС та інші члени їхніх родин, у тому числі родичі бійців, які загинули на фронті, регулярно отримують допомогу від Еміля Карленовича.

Таким родинам регулярно дарують путівки на відпочинок, корисні речі та продуктові набори. Нерідко меценати влаштовують зустрічі, на яких спілкуються з сім’ями українських захисників і самими військовими, висловлюючи їм подяку за їхню важливу роботу.
Регулярно від Еміля Арутюняна сумісно з Благодійним фондом «Солідарність» до лікарень, де відновлюють здоров’я поранені українські військові, надходять необхідні медикаменти та сучасне медичне обладнання.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео