ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Кривому Розі підпільний нафтопереробний завод збував пальне через мережу міських АЗС

У Кривому Розі підпільний нафтопереробний завод збував пальне через мережу міських АЗС
46721 ПЕРЕГЛЯДІВ

Служба безпеки України викрила у Кривому Розі нелегальне виробництво контрафактного пального у промислових об’ємах. Готову продукцію ділки збували через 6 афілійованих автозаправних станцій. Про це інформує пресслужба УСБУ у Дніпропетровській області.

За попередньою версією, роботу підпільного заводу організували декілька місцевих комерційних структур. Вони облаштували його на території покинутої промзони з грубими порушеннями норм протипожежної безпеки.

Під час обшуків за місцем розташування незаконних промислових потужностей і підконтрольних їм АЗС правоохоронці виявили обладнання для виробництва контрафакту, у тому числі резервуари для подачі мазуту, котли для його розігріву, резервуари для зберігання пального і три бензовози. Також вилучено тіньову бухгалтерську документацію, товарно-транспортні накладні та чорнові записи із доказами протиправної діяльності.

У межах кримінального провадження за статтями «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» і «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно і призначення експертиз відібраних зразків паливно-мастильних матеріалів.

Теги: підпільний завод,Кривий Ріг,СБУ,контрафактна продукція,АЗС,пальне

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео