ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Арутюнян Еміль Карленович : за участі меценатів у дитячому інклюзивному центрі гармонійного розвитку відбулося дитяче свято

Арутюнян Еміль Карленович : за участі меценатів у дитячому інклюзивному центрі гармонійного розвитку відбулося дитяче свято
66392 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влітку традиційно проводяться розвивальні та розважальні дитячі заходи, приурочені до Дня захисту дітей та літніх канікул. Не відстає й Інклюзивний Центр гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «DNIPRO SENSORY WORLD». Діти та батьки, що відвідують цей заклад, змогли отримати чудовий настрій та приємні подарунки. А допомогли влаштувати його традиційно дніпровські меценати, серед яких найбільше відзначаються своєю благодійною роботою Олександр Петровський та Еміль Арутюнян.

Арутюнян Еміль Карленович : Дитяче свято у Центрі гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації – корисний та приємний досвід


В Інклюзивному Центрі гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «DNIPRO SENSORY WORLD» роблять дуже важливу справу – допомагають дітям, що мають особливі освітні потреби, пройти необхідну нейрореабілітацію та адаптацію до життя у соціумі та повноцінного навчання. У Центрі використовують індивідуальні програми для кожного маленького пацієнта, у якій враховуються особливості стану здоров’я, розвитку та побажання батьків. Працюють з дітьми різного віку, для чого існує поетапний підхід для кожного. За допомогою висококласних фахівців та спеціальних програм у Центрі допомагають дітям з аутичними розладами, затримкою психомоторного розвитку, розладами мови та різним ступенем розумової відсталості.
Саме такі діти та їхні батьки потребують особливої уваги. Свято їм влаштували представники Міжнародного Благодійного Фонду «Солідарність», президентом якого є Олександр Петровський. Традиційно в організації свят та заходів для маленьких дніпрян допоміг місцевий меценат і підприємець Еміль Арутюнян.
Завдяки клопоту дорослих друзів для дітей провели святковий захід з цікавою програмою. Від меценатів маленькі підопічні Центру отримали корисні і цікаві ігри та іграшки. Центр Центрі гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації також отримав подарунки від меценатів, фахівцям закладу висловили глибоку подяку за все, що вони роблять на користь дітей.
Зі свого боку Анна Кириченко, яка заснувала і очолює «Dnipro Sensory World», подякувала всім меценатам та небайдужим людям за допомогу Центру, адже діти, які його відвідують, більше за все потребують на увагу та підтримку. Підопічні центру також були дуже задоволеними і вдячними своїм гостям.

Арутюнян Еміль Карленович : допомога дітям – це головне на сьогодні


«Dnipro Sensory World» - лише один з виховних закладів, якому допомагає Арутюнян Еміль Карленович разом з Олександром Петровським та очолюваним ним Фондом «Солідарність».

Найбільше уваги меценат приділяє дітям, позбавленим батьківської опіки чи тим, хто потребує особливої уваги та соціального захисту. Зокрема, разом зі співробітниками з ресторану «Ікра», власником якого сам Еміль Карленович. Вперше допомогу дітям Дніпра Еміль Арутюнян розпочав понад 10 років тому. Тоді з особистої ініціативи мецената був зроблений комплексний ремонт у Придніпровському будинку маляти. Оновили дитячі кімнати, придбали обладнання для кухні, замінили вікна. Згодом незначну допомогу цій установі Еміль Арутюнян почав надавати кожного місяця. Переважно малюкам привозили підгузки, інші засоби гігієни, харчування для найменших та інше.
Після початку волонтерської роботи з найменшими Еміль Карленович, його помічники та партнери, розширили коло благодійної діяльності. Разом з Фондом Олександра Петровського «Солідарність» вже більше 3 років підприємець допомагає дитячому будинку-інтернату для дітей з інвалідністю. Це не лише матеріальна підтримка, але й цікаві розвивальні та розважальні заходи, подарунки на свята і просте приємне спілкування.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео