ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Рятувальники до ранку ліквідували наслідки негоди у Дніпрі

Рятувальники до ранку ліквідували наслідки негоди у Дніпрі
23890 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через сильні дощі з градом та потужний вітер у місті затопило вулиці, повалило дерева, на будинках зривало дахи, а півтори тисячі домівок залишилися без світла. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Ввечері 11 серпня Дніпро накрила негода, від якої постраждала переважно центральна частина міста. Через потоки води пересуватися вулицями було неможливо ані водіям, ані пішоходам. Надзвичайникам довелося витягувати автівки, що застрягли серед «річок», відбуксовувати їх у безпечні місця, рятувати водіїв. Чимало дерев впало на проїжджу частину, на автомобілі, на під`їзди та дахи будинків, на електродроти.

До речі, через негоду півтори тисячі абонентів залишилися без світла, енергетикам довелося працювати всю ніч, у деяких домівках і досі немає електроенергії.

Найбільше постраждала центральна частина міста — затопило проспект Яворницького та прилеглі вулиці. Затопило реконструйовану вулицю Короленка, Харківську, Антоновича, Володимира Великого. На багатостраждальному Селянському узвозі, де тривають ремонтні роботи, які вже не раз «змивало», знов розмило ґрунт.

Теги: негода, Дніпро,центральна частина,рятувальники,без світла,ліквідація наслідків

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео