ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі п`яний вітчим загубив дитину у торговельному центрі

У Дніпрі п`яний вітчим загубив дитину у торговельному центрі
22556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чоловік стверджував, що хлопчик зник з центру розваг, де він його залишив. Менш ніж за півгодини патрульні розшукали дитину, яка блукала торговельним центром. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Виклик про зникнення 6-річного хлопчика, який разом із вітчимом прийшов до торговельно-розважального центру, надійшов до поліції близько шостої вечора 11 серпня. За словами чоловіка, який до цього 40 хвилин намагався самостійно знайти дитину, бігаючи торговельним центром, він залишив хлопця у дитячому центрі, а сам відлучився. Коли ж повернувся — дитини у центрі розваг не було. Та правоохоронцям відразу стало зрозуміло, що чоловік плутається у своїх поясненнях, бо перебуває у стані алкогольного сп`яніння. Виявилося, що він зовсім не пам`ятає, де залишив дитину.

«Працівники Дніпровського районного відділення поліції менш ніж за пів години виявили дитину у дитячому центрі, — повідомляють у поліції. — Дитину повернули матері. На батьків склали адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків».

Поліція вкотре звертається до батьків із проханням контролювати місце перебування своїх дітей та закликає мешканців міста повідомляти про випадки перебування дітей без супроводу дорослих.

Теги: загубився,хлопчик,вітчим,торговельний центр, Дніпро,патрульна поліція

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео