ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На Дніпропетровщині підприємець заробив на ремонті музею понад мільйон гривень

На Дніпропетровщині підприємець заробив на ремонті музею понад мільйон гривень
21775 ПЕРЕГЛЯДІВ

На папері внутрішні роботи були виконані в повному обсязі, насправді — лише частково. Офіційні документи директор підприємства підробив. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Багато обіцяв, але геть нічого не зробив директор одного з товариств, який взявся відремонтувати внутрішні приміщення музею. Гроші, виділені з обласного бюджету, залишилися в кишені підприємця майже у повному обсязі. А ось у підробленому офіційному документі у повному обсязі були виконані ремонтні роботи.

«Різниця між даними, відображеними в актах приймання виконаних будівельних робіт, та фактично виконаними роботами, складає понад 1,2 млн. гривень», — повідомляють у поліції.

Наразі посадовець знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. Кримінальне провадження відкрито за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та за службове підроблення. У ході досудового розслідування встановлено, що директор заробляв не сам — до розтрати державного майна причетні ще дві службові особи.


Теги: привласнення,бюджетні кошти,директор,ремонт, Дніпропетровщина

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео