ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі замінили найбільший прапор країни

У Дніпрі замінили найбільший прапор країни
24722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жовто-блакитний стяг оновили до Дня Прапора та Дня Незалежності. Втім, цю «процедуру» вже третій рік проводять щомісяця, триває вона 30-40 хвилин.

Головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови Дніпровської міськради Антон Андрієнко пояснює: візуально прапор цілий по контурах. Але погода пошкодила його — зробила отвір якраз там, де кріплення. І під час сильних поривів вітру він міг просто полетіти. Тому регламент придуманий не просто так — раз на місяць.

Щодня дірки на прапорі шукають з біноклем. Та одного разу таки не вгледіли і він відірвався. Було й таке, що його розірвало навпіл, зізнається Антон Андрієнко. Скільки ж коштує щоразу міняти прапор — не зізнається.

Виокремити ціну прапору або вартість обслуговування флагштоку неможливо , тому що вони входять у тендер з прибирання вулиць і обслуговуванням флагштоку і прапору займається організація, яка прибирає цю частину міста. Старі прапори утилізують. Як саме — не кажуть.

Нагадаємо, прапор має 15 метрів завдовжки, 10 — завширшки. Важить близько 20-ти кілограмів. Висота флагштоку — 72 метри.

Теги: прапор,Україна, Дніпро,оновили

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео