ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

СБУ блокувала контрабанду сильнодіючих речовин для виготовлення анаболіків

СБУ блокувала контрабанду сильнодіючих речовин для виготовлення анаболіків
21212 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинне угруповання переправляло сильнодіючі речовини зі Східної Азії та в подальшому використовувало їх для виготовлення анаболІчних стероїдів. Про це повідомили у Службі безпеки країни.

З Азії зловмисники транспортували літаками суміші із вмістом метандієнону та нандролону. Користувались міжнародними поштовими сервісами. Далі «товар» збували в країнах Західної Європи. При цьому маскували його під косметику, побутову хімію та харчові продукти.

«Під час слідчих дій правоохоронці виявили майже 2 тонни готової продукції, упаковки для фасування товару та етикетки, — повідомив Валерій Єфанов, речник Управління СБУ у Дніпропетровській області. — Також вилучено комп’ютерну техніку, флеш-накопичувачі, спеціальне обладнання для виробництва незаконної продукції, чорнові записи, документацію, понад 70 тисяч доларів США. Наразі встановлюються всі фігуранти справи».

Як повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області, під процесуальним керівництвом якої здійснювалися заходи з блокування контрабанди, в рамках кримінального провадження правоохоронними органами проведено понад 10 обшуків у помешканнях та офісах фігурантів справи, а також за місцем розташування підпільного виробництва, складів у містах: Бровари, Маріуполь, Кривий Ріг, Одеса та Чорноморськ.

">

 

Теги: СБУ,контрабанда,стероїди

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео