ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Стаття про умисне вбивство. Яка причина послужила вибуху в гуртожитку військового містечка "Десна"?

Стаття про умисне вбивство. Яка причина послужила вибуху в гуртожитку військового містечка "Десна"?
23365 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ввечері, 24 серпня, в гуртожитку для військовослужбовців контрактної служби прогримів вибух, повідомили в прес-службі МВС. Повідомлення про вибух в селищі Десна Козелецького району, в поліцію надійшло близько 17:42.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ( "Вбивство").
В результаті вибуху невідомого предмета (попередньо гранати РГД-5) загинула одна людина(військовослужбовець), три людини доставлені в місцевий госпіталь з пораненнями різного ступеня тяжкості(двоє військовослужбовців та одна цивільна жінка).
Роботу на місці події особисто координував начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський. Також , на місце події прибули слідчо-оперативні групи Козелецького району, Головного управління Нацполіціі в Чернігівській області та вибухотехніки.
На даний момент криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких - уламки вибухового пристрою. Поліція ж встановлює всі обставини, які призвели до вибуху.
Досудове розслідування триває.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Міністерство внутрішніх справ
Автор: News Ukraine

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео