ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

320 протоколів на підлітків. Негативні наслідки надмірного вживання алкоголю та тютюну

320 протоколів на підлітків. Негативні наслідки надмірного вживання алкоголю та тютюну
23915 ПЕРЕГЛЯДІВ

В столиці України, та в інших її областях, продовжуються проводитись рейди задля того, аби запобігти надмірному вживанню алкоголю та куріння серед підлітків та неповнолітніх дітей. За перший місяць літа правоохоронці склали на порушників понад 120 адміністративних протоколів.
Станом на початок 2020 року , складено 320 протоколів за адміністративні правопорушення, зокрема : про куріння та розпивання алкоголю в громадських місцях, порушення благоустрою міста та не дотримання порядку, невиконання батьківських та домашніх обов’язків, порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, доведення неповнолітніх до стану сп’яніння та дрібне викрадення чужого майна.
Поліцейські проводять та надалі проводитимуть на території міста та за містом, особливо слідкуватимуть за торгівельно - розважальним центром, що знаходиться на площі Спортивній, де найчастіше любить відпочивати молодь.
Частіше всього правоохоронці виявляють правопорушників, які розпивають спиртні напої та палять цигарки у невстановлених для цього законом місяцях.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Міністерство внутрішніх справ
Автор: News Ukraine

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео