ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Вчитель початкових класів із Кам`янського увійшов до ТОП-10 найкращих педагогів України

Вчитель початкових класів із Кам`янського увійшов до ТОП-10 найкращих педагогів України
22921 ПЕРЕГЛЯДІВ

Визначено фіналістів вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine 2020. Переможця, обраного з цієї десятки, оголосять 3 жовтня, повідомляють у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Молодий педагог-новатор Андрій Олійник, що працює вчителем початкових класів у школі № 35 Кам`янського, потрапив до ТОП-10 кращих освітян країни. Загалом за національну вчительську премію Global Teacher Prize Ukraine боролися майже дві сотні вчителів з усієї України. У півфінал, куди увійшли 50 учасників, потрапили чотири педагоги з Дніпропетровщини: з Вільногірська, Кам’янського, Павлограда та села Миколаївка Петропавлівського району. У десятку найкращих — тільки Андрій Олійник. За креативність та новаторський підхід до викладання.

«Андрій Вікторович проводить інтегровані уроки у нестандартному форматі, — зазначають у департаменті освіти. — Поєднує, здавалося б, несумісне. Наприклад, математику і українську мову. Аби дітям було цікаво і вони краще запам’ятовували вивчене, використовує звичайні різнокольорові цеглинки LEGO. Кожна — або певна частина мови, або одиниці, десятки, сотні».

Молодий вчитель викладає у своїй рідній школі, яку колись закінчував. Зізнається, що професію обрав ще у дитинстві, і це справа усього його життя. Чи стане педагог із Кам`янського переможцем національної премії, дізнаємося 3 жовтня. А поки за Андрія Олійника можна проголосувати на сайті конкурсу.

Теги: Global Teacher Prize Ukraine 2020,вчитель, Дніпропетровщина,ТОП-10

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео