ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Шоубіз під Кабміном: чому українські співаки вийшли на протест

Шоубіз під Кабміном: чому українські співаки вийшли на протест
31062 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 вересня під Кабінетом Міністрів зібрались представники музичної індустрії, аби оскаржити рішення щодо часткової заборони на проведення концертів. Серед протестувальників були такі відомі виконавці, як Оля Полякова, Аліна Паш та реперка Alyona Alyona.
Учасники акції «Нас не чують» заявили, що останні дії уряду порушують гарантовані Конституцією України права та свободи громадян, адже карантинні обмеження застосовуються вибірково до виконавців та організаторів концертів. Вони вважають, що такими рішеннями влада зламає музичну індустрію нашої країни.
Оля Полякова виступила з промовою, в якій закликала представників держави піти назустріч виконавцям. Вона пояснила, що з артистом працює багато людей: звукорежисери, світлотехніки, костюмери, режисери, танцівники, гримери-які на період карантину залишаються без роботи.
11 серпня в Києві було зареєстровано Українську Музичну Профспілку. Виконавці, які об’єдналися, прагнуть створити законодавство, що буде регулювати інвестиційний клімат та стягнення податків з усіх представників сфери.

Теги: культура , Карантин,мітинг, Кабінет Міністрів України

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео